A hagyományos cukornál négyszer édesebb, sokoldalúan felhasználható természetes növényi édesítőszer.
Összetevők: édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok)
A hagyományos cukornál négyzser édesebb, sokoldalúan felhasználható természetes növényi édesítők
A magas minőségű stevia nem okoz hízást, mellékízmentes. Kalóriatartalma és glikémiás indexe 0.
Nagyobb mennyiségű fogyasztása hashajtó hatású
Az átlagos tápérték 100 g termékben a következő:
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.