Szafi Reform
A kókuszolaj, kókuszzsír az érett kókusz húsának megszárítása és kisajtolása során kinyert zsír.A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű, 24 Celsius-fok felett kókuszolajként használhatjuk, 23 fok alatt pedig zsírrá keményedik.
A kókuszolaj vagy kókuszzsír a friss kókusz húsából préseléssel nyert zsiradék. Felhasználhatjuk főzéshez, sütéshez, a hagyományos növényi olajok, vaj, illetve egyéb zsiradékok kiváltására.
A kókuszolaj vagy kókuszzsír színtelen, szagtalan olaj, amely sokoldalúan felhasználható az ételeink elkészítéséhez:- Lágy halmazállapotban kiválthatjuk vele vajunkat, margarinunkat.- Szilárd halmazállapotban használjuk zsiradékként.- Folyékony halmazállapotban pedig ugyanúgy használhatjuk, mint napraforgó társát.
Átlagos tápérték
100g termékben
Energia
3700 kJ (900 kcal)
Zsír:
100 g
amelyből
- telített zsírsavak
- egyszeresen telítetlen zsírsavak
- többszörösen telítetlen zsírsavak
91 g
7 g
2 g
Szénhidrát:
0 g
- amelyből cukrok
Rost
Fehérje
Só
Az adatok tájékoztató jellegűek!
Összetevők: 100% kókuszolaj
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.