Szafi Reform
A hántolt földimandulából készült liszt alternatívaként szolgálhat a hagyományos lisztek használatára. Gluténmentes alapanyag, amely élelmi rostokban gazdag.Müzlibe vagy joghurtba keverve ízletes része lehet egy kiegyensúlyozott reggelinek, valamint ajánljuk sütemények és kenyerek készítéséhez is.Felbontás után zárja vissza, és tárolja hűtőben, így egy hónapig fogyasztható, a lejárati időn belül.
A hántolt földi mandula liszt a héjrésztől megszabadított földimandula gumóból készül. A héjrész eltávolítását mechanikus koptatással végzik, majd a termék rosttartalmát 6-7% körüli szinte állítják be. Az így kapott földimandula liszt élelmi rostokban gazdag termék.Kellemes, mandula ízű termék amely natúr állapotban is fogyasztható.A földimandula liszt beilleszthető a paleo étrendbe is.A földimandula, a nevével ellentétben nem olajos mag, így az azokra érzékenyek is beilleszthetik az étrendjükbe. Enyhén mandulás íze miatt helyettesítheti süteményekben a mandula vagy mandulaőrlemény használatát. Mivel természeténél fogva gluténmentes alapanyag, a gabonalisztek helyettesítésére is használható.A földimandulából tejhelyettesítő ital is készíthető, ami a tejre érzékenyek, paleo vagy vegán étrendet követők számára helyettesítheti a tej fogyasztását.
Átlagos tápérték
100 g földimandula lisztben
Energia
1842 kJ / 440 kcal
Zsír:
24 g
- amelyből telített zsírsavak
4,7 g
Szénhidrát:
51 g
- amelyből cukrok
17 g
Rost
13,6 g
Fehérje
4,6 g
Só
0,02 g
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.