Szafi Reform
65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a lekvár, ne nyúljunk bele vizes, vajas, morzsás kanállal vagy késsel. A felhasználás után a fedelet szorosan visszacsavarva, mielőbb tegyük vissza a hűtőbe a terméket. A penészgomba elszaporodását a nedves, „szennyezett eszköz”, ill. a nem megfelelő zárás könnyen elősegíti.
65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: Ivóvíz, pirosribizli (25%), eper (20%) almalé (20%), málna (5%), édesítőszerek (eritrit, sztéviából származó szteviol-glikozidok /E960a/), sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav)Gyümölcstartalom: 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készültDarabosság: Gyümölcsdarabokat tartalmazTartósítás módja: Hőkezeléssel tartósítvaMinőségét megőrzi: 18 hónap (bontatlan csomagolásban), felbontás után hűtőben 5-10 oC-on tárolva, 5 napig fogyasztható.Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben 5-10 oC-on.
Átlagos tápérték 100 g termékben
energia
238 kJ/57 kcal
zsír
0,75 g
< 0,1 g
szénhidrát
15,2 g
6,4 g
4,5 g
rost
2,4 g
fehérje
0,55 g
Só
< 0,01 g
Mivel lekvárjaink nem kristálycukorral és azt helyettesítő Datolya sziruppal (az alacsony tápértékek érdekében) készülnek, édességszintjük alacsonyabb, ezért kiválóan alkalmasak főételek mellé szószként. Amennyiben a kész ételt, desszertet édesebben szeretnénk fogyasztani, por eritrittel vagy sziruppal javasoljuk kiegészíteni. Kiszerelés: 350 g
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.