MagMaxx
Belső segítség a bőrnek, természetes összetevőkkelA Napsugár gyümölcskristály napozáskor ad bőrünknek belső védelmet a benne található béta-karotinnak köszönhetően.Sokan tudjuk, hogy a bőrünk védelme kiemelten fontos a nyári napokon. A legtöbben bőrüket csak külsőleg védik. Bőrünket belsőleg is védhetjük a megfelelő gyümölcsök és zöldségek fogyasztásával, elegendő béta-karotin bevitelével.
A biológiai úton történő lebontásnak köszönhetően pedig a tápanyagok könnyebben felszívódnak, így azokkal egész évben könnyebben megőrizhető a család minden tagjának egészsége.AZ ÖSSZETEVŐK JÓTÉKONY HATÁSAI A SZERVEZETRE:
Sárgarépa
Gyerekkorban az egészséges fogak és csontozat kialakulásában segít.A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.
Sütőtök
A sütőtök rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, C-vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, a kalcium, magnézium, a foszfor és a vas. Magas béta-karotin tartalma adja a különleges narancssárga színét, ami az A-vitamin provitaminja. A karotin emellett csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, és a koleszterinszint szabályozásában is szerepe van. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök kiváló antioxidáns forrás. A sütőtök rákmegelőző hatással bír, hiszen serkenti a bélmozgást és erősíti az immunrendszert. Ez a szupernövény rendkívül tápláló és egészséges. Mivel rostban gazdag, hígítja a székletet, így sikeresen megkönnyíti és felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal kitisztítja a bélrendszert, és sikeresen kihajtja a bélsarat a szervezetből.
Tőzegáfonya
A tőzegáfonyában találhatóak a világ egyik leghatékonyabb antioxidánsai (fitonutriensek, fenolsav, proantocianid). Rákellenes tulajdonságúak, megakadályozzák az átlagos ételekben lévő kórokozók növekedését és antibakteriális jellegüknél fogva segítenek megelőznia húgyúti fertőzést. Ezt úgy éri el, hogy meggátolja a baktériumok letapadását ahúgyvezeték falára.Nemrég kiderült, hogy ugyanez csökkenti a bakteriális lepedék lerakódását is. Az iskiderült, hogy ezek az alkotóelemek megakadályozzák, hogy egyes betegségeketokozó baktériumok megtelepedjenek a gyomorfalon, így megelőzik a gyomorfekélyt.
Narancs
Legfontosabb téli gyümölcsünk és vitaminforrásunk a citrusfélék közül, melynek természetes C-vitaminja hatásosabb, mint a tablettákban adagolt. Szent-Györgyi Albert szerint azért, mert a citrusfélékben bioflavonoidokkal együtt fordul elő, és ezek jelenlétében tartósabban, fokozottabban hat. Ezek a mikrotápanyagok értékes antioxidánsok is egyben, melyek bizonyos védelmet nyújtanak a degeneratív betegségek, így a rák és a szívbetegségekkel szemben. A narancs A- és B-vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Előbbi a látás épségéért és a bőr egészségéért is felel, míg utóbbi a szénhidrát- és zsíremésztésben fontos.
Csipkebogyó
A C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló-képességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést. A bogyóból készített gyógytea influenzás időszakban, meghűléses megbetegedések idején rendszeresen fogyasztandó. Ismeretes gyógyhatása vese- és hólyagbántalmakra, bélhurut és hörghurut esetén. Emésztést javító hatása közismert, gyenge vizelethajtó tulajdonságú.
Ananász
Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas vitamintartalmának köszönhetően. Mivel A-, B- és C-vitamint, folsavat, káliumot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.
Hogyan fogyaszd?Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!Allergén információ: nyomokban zellert tartalmazhat.Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!Összetevők: sütőtőtök, sárgarépa, tőzegáfonya, csipkebogyó, narancs, ananász, maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából)Tápanyagtáblázat (100 Gramm termékben):
Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.