Herbafulvo
A Herbafulvo esszencia egy természetes étrend-kiegészítő, amely különböző módokon támogathatja az egészséget:
Emésztőrendszer támogatása: Segíti a bélflóra egyensúlyát, támogatja a gyomor- és bélrendszer egészségét, valamint javíthatja az emésztést.
Máj és vese egészsége: Hozzájárulhat a máj és a vese természetes méregtelenítő funkcióinak támogatásához és regenerálódásához.
Érrendszer támogatása: A fulvosav és L-arginin kombinációja elősegítheti a hajszálerek oxigénellátását, és jótékony hatással lehet a vérnyomásra.
Immunrendszer erősítése: A jótékony bélflóra támogatásával hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, növelve a szervezet ellenálló képességét.
Gyulladáscsökkentés és sejtek regenerációja: Gyulladáscsökkentő hatása révén hasznos lehet ízületi és reumás panaszok enyhítésében.
Vércukorszint szabályozása: Kedvező hatással lehet a vércukorszintre, így segíthet az inzulinrezisztencia kezelésében.
Energia és vitalitás: Magas vitamintartalma hozzájárulhat a fáradékonyság csökkentéséhez, növelve az energiát és az általános vitalitást.
A papaya levél béta-karotint, kalciumot, karpaint, zsírokat, flavonolokat, niacint, papint, tannint és C-vitamint tartalmazA Karib-szigeteken őshonos, papaya- vagy dinnyefa, ma a trópusok egyik legelterjedtebb haszonnövénye. A japánok a papaya levét emésztési zavarok kezelésére használták. A papayafa levele a növény legértékesebb része. A levél igen gazdag papainban, enzim tartalma 15-szöröse az érett gyümölcsének. A tizenkilencedik századi amerikai orvosok a papaya levelet tea formájában használták az emésztési zavarok kezelésére.A levélben és a levélszárban levő papain és a chymopapayn, a legfontosabb hatású enzimjei a papayának. A papaya enzimjei képesek helyettesíteni a pepszint, kompenzálni az amiláz, a lipáz és a proteáz hiányát, amikor sérül a hasnyálmirigy enzim termelése.A papain akkor tud segíteni, amikor a fehérjebontó-enzimtermelés elégtelen, és párhuzamosan gyomorsav-hiány is van a szervezetben. A rosszul emésztett fehérje bomlásnak indul az emésztőrendszerben, így hozzájárul ahhoz, hogy a szervezetben önmérgező, nem kívánatos anyagok pl. biogén aminok képződnek.A papaya levél tea jól kezeli a fermentatív emésztési zavarokat, megszünteti a gyomorégést.Ha áldott állapotban van, vagy gyermekáldást terveznek, kérjük, ne fogyassza, mert ennek megnyugtató tudományos háttere még nem tisztázott!A Herbafulvo essencia egy természetes anyagokból és gyógynövényekből készült étrend-kiegészítő ital, mely hatékonyan segíti az immunrendszer baktériumok és vírusok elleni védekezését, illetve támogatja érredszerünk optimális működését.Szervezetünk nitrogén-monoxid ellátásának és az optimális sejtműködés elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű arginin aminosav jelenléte. A Herbafulvo essencia a vírus, baktérium és tumor sejtek elleni immunvédekezést is támogatja, a falósejtek argininből állítják elő a nitrogén-monoxidot, amely a tumorsejtben programozott sejthalált okoz. A Herbafulvo essenciát a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” teszi különlegessé. Az arginin ebben a formában már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást.A fulvosav a termék mozgatórugója, a huminsavak közé tartozó molekula. Kivételesen értékes tulajdonsága, hogy reakcióképessége miatt, a környezetében lévő molekulákkal, fémekkel kötésbe tud kerülni. Egy molekula fulvosav több mint hatvan másik molekulával tud összekapcsolódni. Ez a tulajdonsága teszi központi szereplővé a termékben, hiszen mind az arginin, mind a harmadik összetevő, a parajdi sóiszap is fulvosavval kötött formában kerül az essenciában, és ezáltal hatékonyan felszívódó formában lesz jelen a bélcsatornában. Korunk általános – szinte a legtöbb embert érintő – problémája az emésztőrendszeri betegségek mind gyakoribb előfordulása: hasi diszkomfort, fájdalom, puffadás, gázosodás, émelygés, hányinger, reflux.Ezek mellett, szinte minden esetben panasz a tartósan lazább széklet, illetve a rendszeres hasmenés is. A nagyobb víztartalmú széklettel, sok, számunkra szükséges iont (nátrium, kálium, klór, kálcium, stb.) is elvesztünk. A parajdi sóbányából származó sóiszap nem csak sót (NaCl) tartalmaz, hanem egyéb ionokat, nyomelemeket, mikroelemeket is. A fő ionokat tekintve a parajdi sóiszap megegyezik százalékos arányaiban az emberi testben lévő azonos ionok arányával. Ezért a legtökéletesebb só- és nyomelempótló anyagként szerepel a termékben.A normál bélflóra szervezetünk egyik ,,védőbástyája". Legfőbb feladatai az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer állandó készenléti szinten tartása, a nyálkahártyát alkotó sejtek osztódásának, fejlődésének szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, rövid szénláncú zsírsavak termelése (ez a bélhámsejtek elsődleges tápanyaga). Ezen sokrétű funkció ellátása és az optimális bélflóra egyensúly a Herbafulvo essencia almapektin összetevője segíti, mivel az almapektin a bélflórát alkotó hasznos baktériumok egyik fő tápláléka.Fogyasztása életkortól függetlenül, folyamatosan javasoltNapi ajánlott bevitel: 0,4 milliliter testtömeg kilogrammonként (75 kg-os embernek napi 30 milliliter)Összetevői: fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap kelát, almapektin, gyógynövények (papaya kivonat,máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű).A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot!
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.