Gymbeam
A Liofilizált vörös áfonya valódi kényeztetés mindenkinek, aki imádja ezt a finom, fanyar gyümölcsöt. Az íz és az aroma ugyanolyan, mint a friss gyümölcsé, az egyetlen apró különbséget a textúra jelenti. A fagyasztva szárítás során a vörös áfonyát kíméletesen víztelenítik, aminek az eredménye a csodálatosan ropogós csemege adalékanyagok nélkül. Tökéletes választás zabkása és desszertek gazdagítására, valamint nassolnivalóként is.
Liofilizált vörös áfonya – tökéletesen érett, ropogós gyümölcs, ami rabul ejt csodás ízével és aromájával
A Liofilizált vörös áfonya finom, fagyasztva szárított gyümölcs, ami már első kóstolásra garantáltan rabul ejt. A gyümölcsöt legérettebb állapotában szüretelik le, így az íze és az aromája gyakorlatilag ugyanolyan, mint a friss gyümölcsé – a különbség a textúrában rejlik. Amikor friss vörös áfonyába harapsz, az előtörő lé kellemes érzést kelt, a fagyasztva szárított vörös áfonya azonban másféle élményt kínál. A kíméletes feldolgozási eljárás során szinte minden nedvességet kivonnak belőle, aminek az eredménye a jellegzetes roppanás, amikor beleharapsz. És most jön az izgalmas rész: ha a fagyasztva szárított vörös áfonyát joghurthoz, tejhez vagy más folyadékhoz adod, felszívja a nedvességet, így fogyasztás során szinte ugyanolyan lesz, mint a friss gyümölcs.
A fagyasztva szárítás nem csak az eredeti ízt és aromát őrzi meg, de a gyümölcsben tartja a nagy mennyiségű jótékony hatású anyagot is, amelyeket a hagyományos, forró levegős szárítás elpusztítana. Ennek köszönhetőn a liofilizálás egy sokkal kíméletesebb és jobb módszer mind a feldolgozás, mind a tápanyagok megőrzése szempontjából. A fagyasztva szárított gyümölcs ráadásul a frisshez képest hosszabb ideig is tárolható, így remek választás például túrázás során, amikor a friss gyümölcs könnyen összetörhet a hátizsákban. Ez a csemege megbízhatóan ellát energiával kalandjaidhoz, még kis mennyiségben való fogyasztás esetén is. Aki pedig szereti az egyszerű és természetes összetevőket, annak a fagyasztva szárított gyümölcsök biztosan mosolyt csalnak az arcára, mivel nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és más adalékanyagokat.
A fagyasztva szárított gyümölcsöt azonban nem csak nassolnivalóként fogyaszthatod, mivel a konyhában is megtalálhatod a helyét. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy egyenesen a csomagból fogyaszd, de sokoldalúságának köszönhetően számos konyhai remekmű nagyszerű hozzávalója lehet. Szórhatod reggeli zabkásádra vagy joghurtodra, de házi készítésű granola, smoothie vagy puding része is lehet. Alkalmas továbbá egészséges desszertek készítésére – az összetört gyümölcsdarabok feldobják az ízeket, ha keksz-, torta- vagy gyúrt tésztához adod. Természetesen remekül passzol különféle krémekhez is, és akár a dekoráció részeként is felhasználható. Összefoglalva, ennek a sokoldalú finomságnak ott a helye a gyümölcsök és az egészséges csemegék minden rajongójának kamrájában.
A Liofilizált vörös áfonya előnyei
Összetevők
Liofilizált vörös áfonya (Vaccinium macrocarpon).
Javasolt fogyasztás
Fogyaszd a nap bármely szakában, kiegyensúlyozott étrend részeként.
Tápérték táblázat
Tápértékek
100 g termékben
*RBÉ
Energia
1416 kJ/337 kcal
16,9%
Zsír
1,5 g
2,1%
ebből telített zsírsavak
0,4 g
2%
Szénhidrát
67,2 g
25,8%
ebből cukor
34,7 g
38,6%
Rost
24 g
-
Fehérje
1,7 g
3,4%
Só
0,03 g
0,5%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kj/2000 kcal)
Figyelmeztetés
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Óvd a közvetlen napfénytől.
Allergének: A termék nyomokban glutént, szóját, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.