Felicia
Spirulina a tésztában! Prémium minőségű, spirulinával ízesített, bio, gluténmentes, könnyen emészthető száraztészta.
A Felicia bio spirulina tésztája az olasz Apulia Kundi spirulina felhasználásával készül, amely rost-, vas- és káliumforrás, továbbá természetesen gluténmentes. A barna rizs egyedi és testes ízt kölcsönöz a terméknek.
A 100%-ban apuliai spirulina körkörös ellátási lánc ennek az értékes algának a termesztésére, az Felicia gyártója partnerséget kötött egy fiatal pugliai céggel, az ApuliaKundival, azzal a céllal, hogy megóvja a bolygó természeti erőforrásait, például a vizet. A spirulina alga termelőüzem további lépést jelent a szén-dioxid-semlegesség felé vezető úton. A gyártási folyamat során felhasznált vizet kezelés után visszavezetik a rendszerbe.
A spirulina a jövő tápláléka
Az ókor óta az istenek táplálékának tekintett spirulina egy olyan mikroalga, amelyet nemcsak magas tápértéke, hanem alacsony környezeti hatása is jellemez. A FAO a jövő táplálékának, az Egészségügyi Világszervezet pedig a 21. század legjobb táplálékának nevezte. Ez a legteljesebb és legtáplálóbb élelmiszer a világon.
Tájékoztatás:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.Gyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott adagolást ne lépje túl.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.