Dr. Chen
Az immunrendszer és a felső légutak támogatásához csillagánizzsal
A csillagánizs (Illicium verum) Dél-Kínában őshonos fűszer és gyógynövény. Fűszerként és a gyógyászatban a Távol-Keleten régóta használatos. Napjainkban elsősorban a dél-kínai Kuanghszi Csuangban termesztik, a március és május között szüretelt termés adja a világ csillagánizs készletének jelentős százalékát. Ínyencségre vágyók különleges íze és illata miatt használják sütemények, kompótok, gyümölcslevesek, teák készítéséhez. Az egyik alapvető fűszere egyes abszint jellegű likőröknek.
Nettó tömeg: 37,5 g (15 filter x 2,5 g)
Összetevők: csillagánizs termés 30 %, csillagánizs növény 15 %, csillagánizs gyökér 15 %, csüdfűgyökér (Astragalus), mentalevél, hársfavirág, kamilla.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Elkészítési javaslat: egy tea filtert 250 ml vízzel forrázzunk le és 15-20 percig hagyjuk állni. Igény szerint egy kanál mézzel ízesíthető.
Ajánlott adagolás: naponta 2-3 filterből készült főzet elfogyasztása javasolt, vagy 2 filterből és nagyobb mennyiségű forró vízből készített tea termoszba töltve, a nap folyamán (15 percenként) kortyolgatva fogyasztandó, és forró vízzel utántölthető.
A csillagánizs, a hársfa és a kamilla nyugtatja a torkot és a felső légutakat. A hársfa, a menta és a kamilla támogatja a szervezet természetes védekezőképességét. A csüdfű (Astragalus) támogatja az immunrendszer egészséges működését.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.