Dia-Wellness
A Dia-Wellness Gépi Tarhonya CH csökkentett egy kiváló minőségű termék, melyet diétázók és cukorbetegek is nyugodt szívvel fogyaszthatnak. A 250 g-os kiszerelés ideális mennyiség egy-egy egészséges adag elkészítéséhez.
Ez a diétás tarhonya alacsony szénhidrát tartalmú, így kiváló választás lehet azok számára, akik figyelnek a vércukorszintjükre és az egészséges táplálkozásra. A Dia-Wellness Gépi Tarhonya könnyen elkészíthető, gyorsan fő, és ízletes fogások alapanyaga lehet.
A Dia-Wellness Gépi Tarhonya CH csökkentett tökéletes választás lehet egy könnyű ebéd vagy vacsora elkészítéséhez. Különleges textúrájának és finom ízének köszönhetően akár egészséges saláták, levesek vagy főételek alapanyagaként is szolgálhat.Válassza a Dia-Wellness Gépi Tarhonya CH csökkentettet, és élvezze az egészséges táplálkozás és a finom ételek örömét egyben!
KISZERELÉS: 250 g
ÖSSZETEVŐK: TL50 búzaliszt, lisztkoncentrátum(rezisztens keményítő (kukorica)),búzafehérje, növényi rost, növényi zsír(pálma), stabilizálószer: pektin, guar-gumi, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek (amyláz, lipáz),tojás
allergén: glutén, tojás
TÁPANYAG: Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1141 kJ/272 kcal zsír: 3,0 g amelyből telített zsírsavak: 0,6 g szénhidrát: 36,0 g melyből cukrok: 0,5 g rost: 24,8 g fehérje: 13,3 g só: 0,20 g
HASZNÁLATA: A tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó, sós vízbe tesszük és óvatosan keverve 6-10 perc alatt puhára főzzük. Vagy: újra-forrástól számítva 2 percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről puhára duzzasztjuk.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.