Biomenü
A Biomenü bio szójafehérje por B-vitamin és többszörösen telítetlen zsírsav-tartalma magas, gazdag kalciumban, valamint sejtvédő mikro-tápanyagokban. Keverhetjük italokba, turmixokhoz, levesekhez, főzelékekhez, vagy desszertekhez is.
Termesztése Kínában, majd Japánban és Koreában több ezer éves gyakorlat és alapvető élelmiszernek számít, napjainkban Délkelet-Ázsiában és az Egyesült Államokban termesztik a legnagyobb mennyiségben.
Foszfolipidtartalma fontos az agy, az idegrendszer, illetve a máj optimális működéséhez, a benne található lecitin erősíti az idegrendszert, koleszterinszint- és vérnyomáscsökkentő hatású, javíthatja a koncentrálóképességet és a májfunkciót, megelőzheti az epekőképződést, a gyógyszeripar pedig kiváló flavonforrásként alkalmazza. Keverhetjük italokba, turmixokhoz, levesekhez, főzelékekhez, vagy desszertekhez is.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.