Biomenü
A hummus elengedhetetlen összetevője! A csicseriborsó nagyon egészséges, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és fehérjékkel büszkélkedhet.
A csicseriborsót, vagy más néven garbanzo babot évezredek óta termesztik és fogyasztják a közel-keleti országokban. Diós ízük és szemcsés állaguk jól passzol sokféle ételhez.
Gazdag vitamin-, ásványianyag- és rostforrásként a csicseriborsó egészséges tápláléknak számít.
A hüvelyes csicseriborsó magas fehérjetartalmú és kiválóan helyettesíti a húst számos vegetáriánus és vegán ételben.
Nagyon egészséges, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és fehérjékkel büszkélkedhet.
Tájékoztatás:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.Gyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott adagolást ne lépje túl.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.