Biomenü
Egy ősi gabonahelyettesítő szuperélelmiszer! Az amaránt körülbelül 8000 éves gabonahelyettesítő, lenyűgöző tápanyagprofillal
Bár az amaránt csak a közelmúltban vált népszerűvé, mint egészséges élelmiszer, ez az ősi gabona a világ bizonyos részein évezredek óta alapvető élelmiszer alapanyag. Lenyűgöző tápanyagprofillal rendelkezik.
Az amaránt több mint 60 különböző gabonafajtából álló csoport, amelyet körülbelül 8000 éve termesztenek. Ezeket a gabonákat egykor alapvető élelmiszernek tekintették az inka, maja és azték civilizációban.
Az amaránt besorolása álgabona, ami azt jelenti, hogy technikailag nem gabonaféle, mint a búza vagy a zab, de hasonló tápanyagkészlettel rendelkezik, és hasonló módon használják fel. Földes, diós íze sokféle ételhez jól használható.
Amellett, hogy hihetetlenül sokoldalú, ez a tápláló gabona természetes módon gluténmentes, fehérjében, rostban, mikrotápanyagokban és antioxidánsokban gazdag.
A puffasztott amaránt kiváló
A legjobb az egészben, hogy ezt a gabonát könnyű elkészíteni, és sokféle ételhez hozzáadható, így kiváló kiegészítője az étrendnek.
Tájékoztatás:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.Gyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott adagolást ne lépje túl.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.