Biomenü
A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb, alacsony glikémiás indexű, természetes édesítőszer. Enyhén karamellás ízű, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. Tápanyagtartalma egyedülállóan magas, nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, vitaminokat és aminosavakat tartalmaz. Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez egyaránt.
Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer. Enyhén karamellás ízű, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. Tápanyagtartalma egyedülállóan magas, nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, vitaminokat és aminosavakat tartalmaz. A kókuszpálma virágjának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Ez a hagyományos módszer biztosítja, hogy a benne lévő B1, B2, B3, B6 vitamin, a kálium, magnézium, cink, vas, valamint a 16 féle aminosav nagy része nem vész el, ezért ezek a kókuszvirág cukor fogyasztásával bekerülnek a szervezetünkbe.
Fogyasztható közvetlenül édesítőként, használható sütéshez, főzéshez egyaránt. Kellemes karamelles ízének köszönhetően talán a paleo diéta szerint élők kicsit visszakapják a rég szeretett tejkaramella nosztalgikus érzését.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.