Biomenü
A szívbarát csemege! A fehér faeper gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívműködésre. Kiváló rostforrás, aktív szabadgyök fogó, antioxidáns, flavonoidforrás.
Gazdag fenol- és rostforrás, aktív szabadgyök fogó, antioxidáns, flavonoidforrás
Az eperfa Európa legnagyobb részén - Magyarországon is - honos. A fehér eperfa Kínából, a fekete eperfa feltehetően Közép-Ázsiából származik, termésük a faeper vagy közismert nevén az eper. Májusban virágzik, a porzós barkák halványzöld színűek, az érett gyümölcs színe sötétbordó, majdnem fekete. Az eperfafélék termései köztudottan gazdag flavonoidforrások, kvercetin, rutin, kempferol, apigenin, luteolin és izokvercetin is található bennük, melyek mind kiváló antioxidánsok. Mind a fehér, mind a vörös és a fekete gyümölcs is gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívműködésre. Közismert, hogy a piros és sötétlila színű gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmaznak antioxidáns hatóanyagokat.
Egy adag = ízlés szerint
Nyersen fogyasztható. Befőttként vagy mélyhűtve tárolható.
Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.