Biomenü
A szívbarát csemege! A fehér faeper gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívműködésre. Kiváló rostforrás, aktív szabadgyök fogó, antioxidáns, flavonoidforrás.
A termék tulajdonságai
InformációkAz eperfa Európa legnagyobb részén - Magyarországon is - honos. A fehér eperfa Kínából, a fekete eperfa feltehetően Közép-Ázsiából származik, termésük a faeper vagy közismert nevén az eper. Májusban virágzik, a porzós barkák halványzöld színűek, az érett gyümölcs színe sötétbordó, majdnem fekete. Az eperfafélék termései köztudottan gazdag flavonoidforrások, kvercetin, rutin, kempferol, apigenin, luteolin és izokvercetin is található bennük, melyek mind kiváló antioxidánsok. Mind a fehér, mind a vörös és a fekete gyümölcs is gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívműködésre. Közismert, hogy a piros és sötétlila színű gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmaznak antioxidáns hatóanyagokat.
Javasolt felhasználás, adagolásEgy adag = ízlés szerint
Nyersen fogyasztható. Befőttként vagy mélyhűtve tárolható.
TárolásSzobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve
RendeletHa Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Figyelmeztetés! Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások pontos adatokat tartalmazzanak, de sajnos előfordulhat, hogy a gyártók előzetes bejelentés nélkül változtatnak a csomagoláson vagy az összetételen, ezért a képek és leírások tájékoztató jellegűek. A termékleírásban szereplő adatokért nem tudunk felelősséget vállalni.Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy a termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.